WordPress

WordPress was van oorsprong een CMS(content management systeem) voor blogs maar dit is al lang niet meer zo. Tegenwoordig met de vele plugins en thema’s die er zijn kan WordPress gebruikt worden voor een moderne uitgebreide website. Met WordPress kunnen moderne responsive websites gemaakt worden voor particulier en zakelijk gebruik.

WordPress wordt gezien als een CMS wat simpel te gebruiken is om uw website te onderhouden en aan te passen zonder enige kennis van programmeren of andere technische kennis met betrekking tot webservers. 

Toch kan het soms tegenvallen om te beginnen met een WordPress website. Onderstaande vragen komen al snel boven.

  • Welke hosting moet ik gebruiken ?
  • Hoe moet ik WordPress installeren ?
  • Welk thema moet ik gebruiken?
  • Zijn thema’s gratis of moet ik een betaalde gebruiken ?
  • welke plugins kan ik gebruiken en wat doen deze met de veiligheid van mijn website ?

ByHanszen kan u helpen om te beginnen met een WordPress website. Heeft u alleen het eerste zetje nodig voor de installatie van WordPress, Thema & Plugins dan kan ByHanszen u helpen voor de opstart en kunt u later de website zelf afmaken.

Wilt u een complete WordPress website dan kan ByHanszen uw website compleet opleveren inclusief uitleg hoe u het onderhoud aan uw website kan doen. In overleg kan ook ByHanszen uw website onderhouden als u hier verder geen zorgen van wilt hebben.